Dag 6 Washington

17 juli 2017 - Washington County, Verenigde Staten

Vandaag op weg naar Washington in de staat Utah. Een reis van 5 uur, die ons geen moment heeft verveeld. We kwamen eerst weer langs de Gand Canyon, hier hebben we nog enkele stops gemaakt waar we gisteren geen tijd voor hadden. Het blijft schitterend en indrukwekkend. Daarna ging de weg verder een tweebaansweg kronkelde tussen de bergen, het landschap veranderde van maanlandschap in woestijnlandschap in dennebomen naar marslandschap. Zo Bijzonder dat je er stil van wordt. We reden daar in het indianenreservaat uitgestorven zelfs de radio deed het niet meer. Je waande je heel even in een andere wereld.

na 5 uur dan toch op plaats van bestemming. Wow wat een mooie groot huis heerlijk!! fijn ff wat privacy en rust. De jongens elk hun eigen kamer en er is een keuken. Lekker vanavond zelf koken. Dus snel naar de Wallmart waar we mormonen tegen komen die er uitzien als in de jaren 20. Eten halen en daarna snel het zwembad in. Relaxed!!

Vanavond noodweer voorspelt. Iedereen staat buiten omhoog te turen. Het wordt heel donker maar de voorspelde regen blijft tot nu toe uit,

1. Ooooooooooooooopa:
    18 juli 2017
    Tjonge jonge dar lijkt er allemaal op. Hoop dat het noodweer is meegevallen